Vrienden worden?

Word nu Vriend van de Stadsfotograaf:
Vriend – Vriend XL – Magnum Vriend

Stichting Stadsfotograaf Leiden is klaar voor de volgende stap, en we hebben daarvoor mooie plannen. Om verder te kunnen, kijken we dan ook naar nieuwe manieren om onze ambities te kunnen waarmaken. Met een verzameling Vrienden gaan we de positie van de Stadsfotograaf in de Leidse (journalistieke) cultuur verstevigen. Daarbij doen we ook een beroep op jou.

Onze stichting draait geheel op vrijwilligers en heeft maar een bescheiden budget nodig om haar jaarlijkse bijeenkomst en andere activiteiten (zoals workshops en begeleiding voor beginnende fotografen) op te tuigen, en om bescheiden organisatiekosten zoals de webhosting te kunnen dragen.

Het klinkt misschien vreemd, maar vriendschap is te koop bij Stichting Stadsfotograaf, en daardoor niets minder waard! Door vriend van de Stadsfotograaf Leiden te worden, steun je het voortbestaan van deze traditie. En je krijgt er, afhankelijk van wat je kiest, ook veel moois voor terug! Vrienden zijn er in soorten en maten, en ze zijn allemaal nodig, kies maar uit: Vriend, Vriend XL of Magnum Vriend.

Vriend

Voor 15 euro per jaar steun je de stichting en draag je bij aan het voortbestaan van dit staaltje Leidse cultuur. Als dank ontvang je een uitnodiging voor de opening van de eventuele expositie, voor de feestelijke bijeenkomst waar de nieuwe Stadsfotograaf wordt bekendgemaakt – als zulke dingen straks weer kunnen – en eventuele andere evenementen. Als er aan het eind van het jaar een boek verschijnt, brengen we je daarvan uiteraard vroegtijdig op de hoogte en bieden we je dit met een speciale actie aan. Twee keer per jaar krijg je een nieuwsbrief met aankondigingen en wetenswaardigheden.

Vriend XL

Ben je gek van foto’s en nog gekker van Leiden, word dan een grote vriend van de Stadsfotograaf: Vriend XL. Je ontvangt dan naast alles wat bij de warme vriendenstatus hoort, jaarlijks omstreeks oktober een mooie grote afdruk in hoge kwaliteit van een foto naar keuze uit het oeuvre van de stadsfotograaf (formaat: ). Leuk om te krijgen en zo aan je eigen Leidse fotoverzameling te bouwen, wellicht ook een prachtig cadeau voor je partner, vrienden of zakelijke relaties. Voor deze vriendschap betaal je maar 100 euro per jaar.

Magnum Vriend

En echt, het kan nog gekker. Stadsfotograaf 2020-2021 is zoals je weet Leonie van der Helm. Sinds september kun je elke week in het Leidsch Dagblad zien hoe ze met haar thuis-portretten de sfeer van dit bijzondere jaar vastlegt. Leonie maakt dit werk desgewenst ook in opdracht. En doet dat voor de magnum-vriend tegen aantrekkelijke voorwaarden. Wil je je ouders in hun eigen omgeving, je kinderen in hun eigen tuin, je katten op de bank laten vastleggen? Dat kan! Een fotoshoot door Leonie kunnen we je als Magnum Vriend aanbieden voor 200 euro all in. Je ontvangt dan een serie foto’s waarvan één op groot formaat afgedrukt. En je steunt er behalve de stichting ook de Stadsfotograaf zelf mee, die aan deze erebaan verder financieel nauwelijks iets overhoudt. 

Vrienden worden? Hopelijk kunnen we op je rekenen.

Aanmelden als vriend


    VriendGrote VriendMagnum Vriend